top of page

SYSTEMUTBILDNING

Arbeta i Chemsoft på Övergripande nivå

Onsdag, 9 oktober
Online

Detta är steg 3 för att lära dig Chemsoft 


Har du samordnade eller övergripande arbetsuppgifter kopplat till kemikalierna ni använder i er verksamhet? Vill du lära dig mer om Chemsofts funktioner och hur de kan stötta ert kemikaliearbete? Då är det här utbildningen för dig! 


Innehåll 

Chemsoft är ett kemikaliehanteringssystem med funktioner för att stötta många olika delar i en verksamhets kemikaliearbete. I denna utbildning fokuserar vi på att gå igenom övergripande inställningar och funktioner för dig som jobbar mer övergripande med kemikalier. Vi kommer bland annat gå igenom hur man redigerar produktinformationen, användarhantering, organisationsträdet, rapporter, restriktionslistor och skapa ny produkt. Du kommer även få förslag på hur dessa funktioner kan användas för att förbättra och förenkla ert kemikaliearbete. 

Vi går igenom alla delar via en användare som har administratörsrättigheter i Chemsoft och varvar lärarledd genomgång med praktiska övningar.  

 

Mål 

Målet med utbildningen är att man skall känna sig trygg i att arbeta med Chemsofts olika funktioner som är kopplade till en administratörsanvändare, samt fått tips på hur systemet kan förbättra och förenkla flera delar i kemikaliearbetet.


Målgrupp

Administratörs användare i Chemsoft som har grundläggande kunskaper i systemets uppbyggnad och avdelningsadministration, som är nya i sin roll eller som vill lära sig mer om vad systemet kan stötta med. För att efter utbildning kunna applicera det som visats, behöver man ha behörigheter som motsvarar en Administratör i Chemsoft. 


Varför ska du välja vår kurs  

✅ Expertinstruktion: Lär dig av våra erfarna kemikaliekonsulter som har stor erfarenhet och kunnande om Chemsofts olika funktioner och användning i praktiken  

✅ Praktiska övningar: Delta i praktiska övningar i en demomiljö där du får prova på att använda vissa funktioner, utan att riskera att påverka ert Chemsoft negativt.  

✅ Efterlevnad och säkerhet: Få kunskap i hur Chemsoft kan användas i ditt och dina kollegers dagliga arbete för att öka säkerheten vid hantering av kemikalier.  

✅ Företagsanpassat: Det finns möjlighet att skräddarsy kursen efter era specifika behov. Kontakta oss så hjälper vi er med en offert.   

  

Kursintyg 

Efter att du slutfört kursen kommer du att få ett kursintyg som visar på de färdigheter kring Chemsoft du tillgodogjort dig på utbildningen.   

 

Anmälan  

Säkerställ att ni nyttjar systemets potential på bästa sätt. Anmäl dig till vår utbildning idag! 

2 900:- (ex moms)

3 timmar

09:00-12:00

Online

Sista anmälning:

7 okt. 2024

Fler datum:

18 dec. 2024

Jag svarar gärna på dina frågor

Viktoria Enmark

Viktoria är EHS konsult och har lång erfarenhet av att utbilda i Chemsoft.

anmalan

Anmälanbottom of page