top of page

SYSTEMUTBILDNING

Arbeta i Chemsoft med grupper

Onsdag, 11 december
Online

Är ni en större verksamhet som arbetar med eller vill ta hjälp av grupper för att göra gruppanpassade inställningar i Chemsoft? Då är detta utbildningen som vi rekommenderar! .

 

Innehåll 

Chemsoft är ett kemikaliehanteringssystem med funktioner för många olika delar i en verksamhet. Med hjälp av att sätta upp grupper kan vi anpassa information på global nivå, olika behörigheter, startsidor, inställningar. I denna utbildning tar vi oss igenom det olika möjligheterna ur en administratörs behörighet i Chemsoft.  

Vi jobbar med praktiska övningar mixat med lärarledd genomgång.  

 

Mål 

Målet med utbildningen är att man skall känna sig trygg i att arbeta och ställa in grupper i Chemsofts. Ha god kunskap i de olika funktioner som är kopplade till grupper för en administratörs roll.   


Målgrupp  

Utbildningen är anpassad för dig som har användartyp 'Administratör' i Chemsoft. Det innbär att du , för att kunna tillgodogöra dig denna utbildning, behöver ha behörigheter som motsvarar en Administratör i Chemsoft. Se bild.


 

Varför ska du välja vår kurs  

✅ Expertinstruktion: Lär dig av våra erfarna kemikaliekonsulter som har stor erfarenhet och kunnande om Chemsofts olika funktioner och användning i praktiken 

✅ Praktiska övningar: Delta i praktiska övningar i en demomiljö där du får prova på att använda vissa funktioner, utan att riskera att påverka ert Chemsoft negativt. 

✅ Efterlevnad och säkerhet: Få kunskap i hur Chemsoft kan användas i ditt och dina kollegers dagliga arbete för att öka säkerheten vid hantering av kemikalier. 

✅ Företagsanpassat: Det finns möjlighet att skräddarsy kursen efter era specifika behov. Kontakta oss så hjälper vi er med en offert.  

  

Kursintyg 

Efter att du slutfört kursen kommer du att få ett kursintyg som visar på de färdigheter kring Chemsoft du tillgodogjort dig på utbildningen.  

 

Anmälan  

Säkerställ att ni utnyttjar Chemsoft potential. Anmäl dig till vår utbildning idag !

2 100 kr

2 timmar

09:00-11:00

Online

Sista anmälning:

9 dec. 2024

Fler datum:

Jag svarar gärna på dina frågor

Viktoria Enmark

Viktoria är EHS konsult och har lång erfarenhet av att utbilda i Chemsoft.

anmalan

Anmälanbottom of page