top of page

Chemwise är framtiden

Uppdaterat: 16 okt. 2023Hej Åsa, Explizit Environment har bytt namn till Chemwise. Berätta lite vad som sporrat denna förändring.


- De senaste åren har vi vuxit och breddat oss inom HSE och kemikalieområdet. Allt fler företag upptäcker vilka vinster det finns med en partner som har både kompetens och ett system som paketerar den kunskapen. Vi vill tydliggöra vårt unika erbjudande och tar nu ett ännu ett steg för att profilera oss som våra kunders kemikaliepartner, i och med namnbytet.


Med vårt nya namn kan vi tydligare visa upp den roll vi har idag; en komplett kemikaliepartner med lång erfarenhet.

Det är inte bara namnet som ändras, även utseendet uppdateras. Varför?


- Vi vill se ut som vi känner oss; vänliga, kunniga och dedikerade. Vi gör alltid vårt yttersta för att våra kunder ska få bra leveranser, både i våra konsultuppdrag och i Chemsoft. Och våra fantastiska konsulter och produktutvecklare besitter en stor och bred kompetens, de brinner verkligen för sitt arbete. Jag är väldigt stolt över vårt team och de stora förtroenden som vi får från våra kunder.

Hur ser en typisk “Chemwise-kund” ut?

- Tidigare var det primärt företag som använde systemet Chemsoft. Men det nya namnet markerar en skiftning mot att betona vår roll som kemikaliekonsulter, som oberoende av system kan verka för att bygga en säker kemikaliehantering. Vi erbjuder självklart Chemsoft, som vi anser vara marknadens bästa kemikaliehanteringssystem. Men sitter du i ett annat system, eller är osäker på vilket du vill använda, så kan man ändå arbeta med våra konsulter. Har du en utmaning inom HSE och kemikalier så är du välkommen till oss!

Vad ligger närmast i tiden för Chemwise fortsatta utveckling?

- Vi fortsätter hela tiden att bredda vårt erbjudande, i takt med att vår konsultavdelning växer och kundernas behov skiftar. Idag är vi starkast inom kemikalieområdet, i framtiden vill vi arbeta ändå bredare inom HSE. Och som alltid vill vi kunna erbjuda det bästa systemet på marknaden, så vi gör flera satsningar för att stärka och bredda Chemsoft. Har man Sveriges största industriföretag som kunder, kräver det att vi aldrig stannar upp. Vi kan och vill alltid bli bättre!


Finns det även planer på verksamhet utanför Sverige?

- Chemsoft finns idag över hela världen, på så sätt är vi redan globala. Men det finns mer att göra för att stärka upp konsulterbjudandet på andra marknader. Vi letar alltid efter intressanta samarbetspartners.

Till sist, vad är roligast med att arbeta på Chemwise?

- Allt är roligt! Men måste jag svara något specifikt så är jag väldigt glad över den fina kultur som vi skapat, trots att vi sitter geografisk utspridda. Och det är något som jag hoppas att våra kunder också känner av, glädjen och stoltheten vi alla har över vårt arbete och de insatser som vi får göra för kunderna.

177 visningar

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page