top of page

Ny vd på Chemwise

19 sep. 2023

Jenny Elfving blir ny VD för Chemwise AB

Chemwise välkomnar Jenny Elfving som ny VD för Chemwise från och med den 1 september. Jenny kommer närmast från rollen som konsultchef på Chemwise.


Jenny har flera års erfarenhet av rollen som kemikaliestrateg för en stor komplex verksamhet med 10.000 anställda, men främst mångårig erfarenhet som konsult genom att möta och stötta företag, nationellt och internationellt, med komplexa kemikaliefrågor. Jenny är civilingenjör inom teknisk kemi och brinner för mötet med kunden och att skapa hållbara lösningar för kundens utmaningar.


-          Chemwise är på en spännande tillväxtresa. De senaste åren har vi dubblat vår omsättning och målsättningen är att fortsätta utvecklas i samma takt. Vi är våra kunders kemikaliepartner och jag ser stora möjligheter att kunna fortsätta bredda vårt utbud med tjänster inom EHS-området, säger Jenny Elfving.


Jenny efterträder bolagets tidigare vd Åsa Svanberg, som nu blir styrelseordförande för Chemwise.


-          Med Jenny Elfving får Chemwise en VD som har djup insikt i våra kunders utmaningar och behov. Chemwise är på väg in i ny fas, där namnbyte bara var början. Jenny är helt rätt person att leda Chemwise framåt, säger styrelseordförande Åsa Svanberg.

bottom of page