top of page

Arbeta i Chemsoft på övergripande nivå

Detta är steg 3 för att lära dig Chemsoft 


Har du samordnade eller övergripande arbetsuppgifter kopplat till kemikalierna ni använder i er verksamhet?  Då är det här utbildningen för dig.


Innehåll 

Chemsoft är ett kemikaliehanteringssystem med funktioner för många olika delar i en verksamhet. I denna utbildning visar vi hur man gör inställningar i systemet, hanterar användare och behörigheter. Hur vi bygger upp organisationen och hittar rapporter/statistik och sökningar på en övergripande nivå. Vi går igenom alla delar via en användare som har administratörsrättigheter i Chemsoft. 

Vi jobbar med praktiska övningar mixat med lärarledd genomgång.  

 

Mål 

Målet med utbildningen är att man skall känna sig trygg i att arbeta med Chemsofts olika funktioner som är kopplade till en administratörsanvändare.   


Målgrupp

 Nya administratörs användare i Chemsoft som har grundläggande kunskaper i systemets uppbyggnad och avdelningsadministration. Eller om man behöver fräscha upp sina skills. För att tillgodogöra sig denna utbildning behöver man ha behörigheter som motsvarar en Administratör i Chemsoft.


 Varför ska du välja vår kurs  

✅ Expertinstruktion: Lär dig av våra erfarna kemikaliekonsulter som har stor erfarenhet och kunnande om Chemsofts olika funktioner och användning i praktiken 

✅ Praktiska övningar: Delta i praktiska övningar i en demomiljö där du får prova på att använda vissa funktioner, utan att riskera att påverka ert Chemsoft negativt. 

✅ Efterlevnad och säkerhet: Få kunskap i hur Chemsoft kan användas i ditt och dina kollegers dagliga arbete för att öka säkerheten vid hantering av kemikalier. 

✅ Företagsanpassat: Det finns möjlighet att skräddarsy kursen efter era specifika behov. Kontakta oss så hjälper vi er med en offert.  

  

Kursintyg 

Efter att du slutfört kursen kommer du att få ett kursintyg som visar på de färdigheter kring Chemsoft du tillgodogjort dig på utbildningen.  

 

Anmälan  

Säkerställ att ni har ett bra arbetssätt kring intag av nya kemikalier. Anmäl dig till vår utbildning idag  Om kursen

3 timmar

Online | Hos kund

Kursdatum

Kursen erbjuds som öppen utbildning ett antal gånger per år. Vill du inte vänta eller är ni fler än tre personer från företaget som ska delta, så rekommenderar vi att ni beställer en företagsanpassad utbildning.

Jag svarar gärna på dina frågor

Viktoria Enmark

Titel

bottom of page