top of page

SYSTEMUTBILDNING

Hitta information i Chemsoft - läsbehörighet

Onsdag, 25 september
Online

Detta är steg 1 för att lära dig Chemsoft 


Har du nyligen fått arbetsuppgifter i Chemsoft, är ny på företaget eller blivit tilldelad en läsbehörighet i Chemsoft? Då är denna introduktionsutbildning rätt för dig! 

Chemsoft är ett kemikaliehanteringssystem med funktioner för många olika delar i en verksamhet. Den viktigaste delen för de som hanterar kemikalierna i praktiken är skyddsbladen. Dessa informerar om hur en säker hantering ska ske för en specifik kemikalie, vilken skyddsutrustning som skall användas, hur man hanterar en olycka kopplat till hälsa, miljö eller säkerhet mm.  

Innehåll 

I denna utbildning får du som deltagare en övergripande genomgång i hur systemet är uppbyggt, information om de olika behörigheterna samt syftet med att arbeta ett system. Vi går igenom Chemsoft via en läsbehörighets vy och tittar på Chemsoft startsida och dess olika funktioner, hur man hittar sin avdelning samt hur man hittar viktig information så som säkerhetsdatablad och skyddsblad.  

Mål 

Målet med utbildningen är att förståelse för Chemsofts uppbyggnad samt veta hur man snabbast hitta nödvändig information då man hanterar kemikalier.    


Målgrupp 

Nya användare i Chemsoft eller behöver fräscha upp dina kunskaper på en grundläggande nivå.  (Se bild)

Vanligaste inloggningen för Read-only behörighet är via inloggningslänk. 

Varför ska du välja vår kurs  

✅ Expertinstruktion: Lär dig av våra erfarna kemikaliekonsulter som har stor erfarenhet och kunnande om Chemsofts olika funktioner och användning i praktiken. 

✅ Efterlevnad och säkerhet: Få kunskap i hur Chemsoft kan användas i ditt och dina kollegers dagliga arbete för att öka säkerheten vid hantering av kemikalier. 

✅ Företagsanpassat: Det finns möjlighet att skräddarsy kursen efter era specifika behov. Kontakta oss så hjälper vi er med en offert.  

  

Anmälan  

Säkerställ din och dina kollegors säkerhet kring kemikaliehantering. Anmäl dig till vår utbildning idag! 

Kostnadsfritt

30 minuter

09:00-09:30

Online

Sista anmälning:

23 sep. 2024

Fler datum:

20 nov. 2024

Jag svarar gärna på dina frågor

Amanda Rahbe

Amanda är account manager för Chemsoft och har stor kunskap om hur man arbetar effektivt i Chemsoft.

anmalan

Anmälanbottom of page