top of page

Chemsoft Intro Påbyggnad

Chemsoft Intro Påbyggnad är fortsättningen på Chemsoft Intro. Utbildningen är till för dig som har koll på grunderna i Chemsoft, men vill lära dig om modulerna Riskbedömning och Ansökan & granskning, samt användarinställningar. Målet med utbildningen är att du ska få en god uppfattning hur Chemsoft kan ge stöd vid intag av nya produkter och riskbedömning av hanteringen samt hur ni kan administrera användare och behörigheter på företaget eller organisationen.


Utbildningen inleder med information om processen för Ansökan och granskning, riskbedömning samt hantering av användare och behörigheter Därefter visas dessa områden i Chemsoft och deltagarna får arbeta självständigt eller i mindre grupper med interaktiva övningar, som rör dessa områden. Utbildningen inkluderar även hur användarna kan få stöd kring användarfrågor och tekniska problem.


INNEHÅLL

Ansökan av nya kemiska produkter

Granskning av nya kemiska produkter

Riskbedömning och skyddsblad

Hantera användare och behörigheter

Kundportalen och användarmanual

Vid alla våra Chemsoft-utbildningar är det bra om man har tillgång till Chemsoft via dator, eftersom man då kan tillgodogöra sig utbildningen bättre.


VEM ÄR UTBILDNINGEN FÖR?

Den här utbildningen riktar sig till Chemsoft-användare som har viss vana i systemet, eller har gått Chemsoft Intro, och som vill få en introduktion till Chemsofts funktioner 'Ansökan', 'Granskning', 'Riskbedömning' samt 'Användarhantering'.


För dig som ska riskbedöma i Chemsoft, och har kunskaper kring riskbedömning av kemikalier sedan tidigare, rekommenderar vi Chemsoft Riskbedömning halvdag. Om du INTE har kunskaper kring riskbedömning av kemikalier rekommenderar vi Chemsoft Riskbedömning heldag alternativt Riskbedömning av kemikalier samt Chemsoft Riskbedömning halvdag

Är du administratör bör du bygga på med en uppföljningskurs Chemsoft Fördjupning

Om kursen

3 timmar

Online | Hos kund

Kursdatum

Kursen erbjuds som öppen utbildning ett antal gånger per år. Vill du inte vänta eller är ni fler än tre personer från företaget som ska delta, så rekommenderar vi att ni beställer en företagsanpassad utbildning.

Jag svarar gärna på dina frågor

Olof Svensson

Titel

bottom of page